USB Duplicators - U3 Gold USB 3

USB Duplicators - U3 Gold USB 3
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
U3 USB 3 Gold duplicator - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren Ureach USB 3 Gold - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren U-Reach U3 Gold - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
U3 USB 3 Gold eraser - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
Ureach U3 Gold duplicator - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
Intelligent U3 Gold - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren

U-Reach Intelligent U3 Gold

USB 3 Duplicator U3 Gold 1-15

USB 3 Duplicator U3 Gold 1-15


Producten: Prijzen:
Prijs UB3916G - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren USB 3 Duplicator U3 Gold 1-15
Prijs module - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren Reserve USB 3 poort module
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Duplicator/eraser voor USB 3 sticks en externe USB HDD/SSD.
- Hoge kopieersnelheid van 6 GB/min (100 MB/s), per poort.
- Standalone, geen PC aansluiting of software nodig.
- Produceren van Write Protected (Read-Only) USB sticks.
- Event Log report voor opslaan en terugkijken van productie gegevens.
- Real-time status volgen met PC Monitoring.
- Compact design met wisselbare USB poorten en externe voeding.

U3 Gold functies - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach U3 Gold USB 3 duplicators zijn professionele kopieersystemen voor het dupliceren of wissen van snelle USB 3 sticks en externe USB HDD's/SSD's. De U3 Gold USB 3 duplicators werken standalone, er is geen PC of software nodig. Met de U-Reach U3 Gold 1-15 USB 3 duplicator kunnen gelijktijdig vijftien kopieën van een USB stick (USB 1.1/2.0/3.0/3.1/3.2) gemaakt worden. De bediening is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de functietoetsen en het LCD display. Plaats een "master" USB stick en de lege USB sticks in de slots en met één druk op de knop wordt de informatie van de master USB stick naar de vijftien lege sticks gekopieerd.

De maximale kopieersnelheid van de U-Reach U3 Gold USB 3 duplicators is 6 GB/min. (100 MB/s) per poort. Hiermee kunnen vijftien USB 3 sticks of harde schijven van 32 GB in iets meer dan 5 minuten gedupliceerd worden. Met de "PC Monitoring" functie kan de actuele status en het functioneren van de U3 Gold 1-15 USB 3 duplicator via een PC gevolgd worden. De U-Reach U3 Gold serie USB duplicator biedt naast de Copy, Compare en Format functies verschillende geavanceerde functies zoals "H2/H5 Media Check" en "DoD Erase".

Ten opzichte van de U3 "Silver" duplicators bieden de U3 Gold duplicators een Event Log Report functie. Met de Event Log Report functie kan uitgebreide informatie over het duplicatie proces worden opgeslagen. Deze informatie wordt op de U-Reach U3 Gold USB duplicator opgeslagen en kan worden uitgelezen met de meegeleverde PC Link software of naar een USB stick worden weggeschreven.

De U3 Gold USB duplicators bieden nog een speciale functie; "Write Protect". Met de Write Protect functie kunnen Write Protected (read-only) USB sticks worden gecreëerd. De informatie op deze Write Protected sticks is niet meer te verwijderen. Ook zijn de USB sticks niet meer door de gebruiker te formatteren. Voor de Write Protect functie zijn speciaal geschikte USB sticks nodig. Deze zijn in diverse vormen en capaciteiten te verkrijgen via uw U-Reach leverancier.

Alle U-Reach U3 USB duplicators hebben een compact ergonomische design met een externe voeding. Voor het dupliceren van externe USB harde schijven zijn optionele extra externe voedingen beschikbaar. De U3 Gold USB 3 duplicators zijn voorzien van wisselbare USB poorten voor eenvoudig onderhoud.


- Standalone USB stick duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door bit-voor-bit duplicatie.
- Ondersteuning voor USB sticks en USB harddisks tot 18 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
- Moeiteloos insteken en verwijderen van media door geleiderails.

Maximale kopieersnelheid

U-Reach U3 USB 3 duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 6 GB/min gelijktijdig naar alle USB poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

USB sticks en USB Harddisks

Door het unieke ontwerp met externe stroomadapters is er voldoende spanning aanwezig om brede ondersteuning te bieden voor allerlei flash media; USB sticks 1.1/2.0/3.0/3.1/3.2, USB harddisks, MP3 spelers, etc.

USB HDD - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach USB 3 stick duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 6 GB/min gelijktijdig naar alle USB poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Real-time PC monitoring

Via de PC-Link functie is het mogelijk om real-time de status van een of meerdere U3 duplicators te monitoren. De benodigde software is geschikt voor Windows PC's en wordt gratis meegeleverd.

PC link - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige USB stick bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een USB stick overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van USB sticks getest worden.

Speed Check - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

H2/H5 Media Check

De H2/H5 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw USB flash devices te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Wisselbare USB poorten

Met de speciaal ontworpen wisselbare USB 3 poorten van de U3 serie kan een defecte poort snel en eenvoudig door de gebruiker zelf vervangen worden. In drie eenvoudige stappen kan een USB poort binnen een minuut worden vervangen.

Wisselbaar - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Externe stroom adapters

Het is mogelijk om een of meer extra optioneel verkrijgbare voedingen aan te sluiten op een U3 duplicator. Hierdoor is er ook bij grootschalige duplicatie voldoende spanning per poort.

Stroom - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp maakt de U3 serie 50 tot 70 procent kleiner dan traditionele toren duplicators.

Compact ontwerp - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Write Protect

Het activeren van de 'Write Protect' op een USB flash device zorgt ervoor dat de inhoud van de gehele stick niet meer gewist kan worden. Het is niet meer mogelijk om schrijf acties op de stick uit te voeren. Bestanden kunnen dus niet meer worden aangepast of verwijderd. Het is zelfs niet meer mogelijk de stick te formatteren. Om de Write Protect functie te kunnen gebruiken zijn U-Reach USB sticks nodig. Deze USB sticks kunnen in diverse modellen en formaten besteld worden.

Double Source Check - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Double Source Check

De 'Double Source Check' voorkomt fouten bij het duplicatie proces. De eerste poort wordt gebruikt als master. Alle informatie wordt vanaf deze poort ingelezen. In de tweede poort wordt een een 'compare master' geplaatst. Alle informatie die tijdens het kopieer proces geschreven wordt, wordt vergeleken met deze tweede 'master'. Op deze manier zijn ongedetecteerde fouten tijdens het kopieer proces zo goed als uit te sluiten. Dit proces zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid en 100% correcte resultaten.

Double Source Check - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Event Log Report

Via de 'Event Log Report' functie is het mogelijk om gedetaileerde informatie over het productieproces te bekijken en te bewaren. Deze informatie kan rechstreeks bekeken worden via de PC Link software of via de duplicator op een USB stick worden gekopieerd. In het log bestand staat:
  - Machine informatie
  - Detail informatie van het flash device (VID/PID/SN)
  - Detail informatie van elke poort operatie
  - Resultaat van elke operatie

Event Log Report - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren
×

Burn-In Test

Met de Burn-in functie kan de duurzaamheid van USB sticks worden getest. Een USB stick wordt in meerdere cycli met data beschreven en daarna vergeleken. Het totaal aantal cicli is in te stellen van 30 minuten tot maximaal 30 dagen. Via de display is de status van de test en de eventuele gevonden fouten af te lezen.

Burn-In Test - u3 gold usb 3 duplicatie systeem eenvoudig usb 3 sticks kopieren