Informatie - Technologie

Informatie - Technologie
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

Informatie - Technologie - Veilig harddisk data wissen

Veilig Harddisk Data Wissen

Veilig Harddisk Data Wissen

Secure - veilig harddisk data wissen dod 5220.22m secure erase wis functiesHDD Data Secure Sanitizer
Personal computers en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wij slaan steeds meer belangrijke gegevens op harde schijven en solid state drives. Hiermee nemen de risico's toe en bestaat de mogelijkheid dat vertrouwelijke informatie per ongeluk wordt vrijgegeven of gestolen. Vertrouwelijke gegevens veilig kunnen wissen, zonder dat deze kan worden gereconstrueerd met behulp van herstelsoftware, is belangrijk voor iedereen. Informatiebeveiliging dient altijd serieus genomen te worden of u nu een thuisgebruiker of een overheidsinstelling bent. Regelmatig leest u over gestolen persoonlijke informatie, misbruik van bankgegevens of het uitlekken van patiëntendossiers uit het een ziekenhuis. Zorg dat U niet het volgende slachtoffer wordt! Veel landen, waaronder Nederland, hebben wetgeving om informatiebeveiliging van bedrijven en overheidsinstellingen te garanderen.

De U-Reach Erasers bieden de onderstaande wismethodes;

DoD wissen - veilig harddisk data wissen dod 5220.22m secure erase wis functiesDoD Wissen
Deze methode voldoet aan de beveiligingsspecificatie 5220.22M voor gegevensverwijdering van de U.S. Department of Defense. De 5220.22M data-wisstandaard voor het wissen van een harde schijf houdt in; drie keer per bit volledig wissen en daarna eenmaal verifiëren (controle op resultaat). Daarnaast kunnen de overschrijfpatronen worden aangepast en gebruik worden gemaakt van een willekeurig patroon om de gegevensbeveiliging te verbeteren.


DoD Erase - veilig harddisk data wissen dod 5220.22m secure erase wis functies

7 Erase - veilig harddisk data wissen dod 5220.22m secure erase wis functies7x Erase
Voldoet volledig aan de beveiligingsspecificatie 5220.22M voor gegevens wissen van het Amerikaanse ministerie van defensie maar voegt 7 keer wissen toe om de beveiliging te verbeteren.

Secure Erase - veilig harddisk data wissen dod 5220.22m secure erase wis functiesSecure Erase
Deze wismethode gebruikt de NIST 800-88 Richtlijnen voor Media-reiniging en gebruikt de hardware-instructies om alle gegevens volledig te wissen, inclusief het gegevensgebied, HPA / DOS verborgen gebied en andere lege gebieden. Deze internationale standaard kan gebruikt worden i.c.m. de U-Reach Multi-Core Transfer Technology. Hierdoor is het mogelijk om tegelijkertijd tot honderd HDD's te wissen. U-Reach apparatuur is tot tien keer sneller dan een PC.


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.