USB Duplicators - i9 Gold

USB Duplicators - i9 Gold
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
i9 USB Gold duplicator - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten Ureach USB Gold - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten U-Reach i9 Gold - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
USB Gold eraser - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
Ureach Gold duplicator - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
Intelligent 9 Gold - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten

TAG HIER

USB Duplicator i9 Gold 1-29

USB Duplicator i9 Gold 1-29


Producten: Prijzen:
Prijs UB910G - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten USB Duplicator i9 Gold 1-29
Prijs module - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten Reserve USB poort module
Prijs adapter - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten Extra stroom adapter
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone USB duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Produceren van Write Protected (Read-Only) USB sticks.
- Real-time status volgen met PC Monitoring.
- Event Log report voor opslaan en terugkijken van productie gegevens.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Compact design met wisselbare USB poorten en externe voeding.

i9 Gold functies - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach Intelligent 9 Gold USB duplicators zijn professionele kopieersystemen voor het dupliceren en wissen van USB sticks. De i9 Gold USB duplicators werken standalone, er is geen PC of software nodig. De bediening is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de functietoetsen en het LCD display. Met de "PC Monitoring" functie kan de actuele status en het functioneren van de i9 Gold 1-29 USB duplicator via een PC gevolgd worden.

De i9 Gold 1-29 USB duplicator biedt een aantal speciale functies; "Write Protect", "Double Source Check" en "Event Log Report". Met de Write Protect functie kunnen Write Protected (read-only) USB sticks worden gecreëerd. De informatie op deze Write Protected sticks is niet meer te verwijderen. Ook zijn de USB sticks niet meer door de gebruiker te formatteren. Voor de Write Protect functie zijn speciaal geschikte USB sticks nodig. Deze zijn in diverse vormen en capaciteiten te verkrijgen via uw U-Reach leverancier.

De Double Source Check functie gebruikt twee "master" USB sticks tijdens duplicatie voor de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Met de Event Log Report functie wordt uitgebreide informatie over het duplicatie proces opgeslagen. Deze informatie wordt op de U-Reach i9 Gold USB duplicator opgeslagen en kan worden uitgelezen met de meegeleverde PC Link software of naar een USB stick worden weggeschreven.

Met de U-Reach i9 Gold 1-29 USB duplicator kunnen gelijktijdig negenentwintig kopieën van een USB stick (1.1, 2.0, 3.0, 3.1 en 3.2) gemaakt worden. De U-Reach i9 Gold serie USB duplicator biedt geavanceerde functies zoals "H5 Media Check", "DoD Erase", "A2 Fake Picker" en "Speed Check". De maximale kopieersnelheid van 2 GB per minuut (33 MB/s) en een snelle Compare functie garanderen een efficiënte en betrouwbare duplicatie van uw USB sticks.

Alle U-Reach Intelligent 9 USB duplicators hebben een compact ergonomische design met een externe voeding. De i9 Gold USB duplicators zijn voorzien van wisselbare USB poorten voor eenvoudig onderhoud.


- Standalone USB stick duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door bit-voor-bit duplicatie.
- Ondersteuning voor USB sticks en USB harddisks tot 18 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
- Moeiteloos insteken en verwijderen van media door geleiderails.

Maximale kopieersnelheid

U-Reach USB stick duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle USB poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

USB sticks en USB Harddisks

Door het unieke ontwerp met externe stroomadapters is er voldoende spanning aanwezig om brede ondersteuning te bieden voor allerlei flash media; USB sticks 1.1/2.0/3.0/3.1/3.2, USB harddisks, MP3 spelers, etc.

USB HDD - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach USB stick duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle USB poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Real-time PC monitoring

Via de PC-Link functie is het mogelijk om real-time de status van een of meerdere i9 duplicators te monitoren. De benodigde software is geschikt voor Windows PC's en wordt gratis meegeleverd.

PC link - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige USB stick bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een USB stick overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van USB sticks getest worden.

Speed Check - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw USB flash devices te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Wisselbare USB poorten

Met de speciaal ontworpen wisselbare USB poorten van de i9 serie kan een defecte poort snel en eenvoudig door de gebruiker zelf vervangen worden. In drie eenvoudige stappen kan een USB poort binnen een minuut worden vervangen.

Wisselbaar - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Externe stroom adapters

Het is mogelijk om een of meer extra optioneel verkrijgbare voedingen aan te sluiten op een i9 duplicator. Hierdoor is er ook bij grootschalige duplicatie voldoende spanning per poort.

Stroom - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp maakt de i9 serie 50 tot 70 procent kleiner dan traditionele toren duplicators.

Compact ontwerp - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Write Protect

Het activeren van de 'Write Protect' op een USB flash device zorgt ervoor dat de inhoud van de gehele stick niet meer gewist kan worden. Het is niet meer mogelijk om schrijf acties op de stick uit te voeren. Bestanden kunnen dus niet meer worden aangepast of verwijderd. Het is zelfs niet meer mogelijk de stick te formatteren. Om de Write Protect functie te kunnen gebruiken zijn U-Reach USB sticks nodig. Deze USB sticks kunnen in diverse modellen en formaten besteld worden.

Double Source Check - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Double Source Check

De 'Double Source Check' voorkomt fouten bij het duplicatie proces. De eerste poort wordt gebruikt als master. Alle informatie wordt vanaf deze poort ingelezen. In de tweede poort wordt een een 'compare master' geplaatst. Alle informatie die tijdens het kopieer proces geschreven wordt, wordt vergeleken met deze tweede 'master'. Op deze manier zijn ongedetecteerde fouten tijdens het kopieer proces zo goed als uit te sluiten. Dit proces zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid en 100% correcte resultaten.

Double Source Check - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Event Log Report

Via de 'Event Log Report' functie is het mogelijk om gedetaileerde informatie over het productieproces te bekijken en te bewaren. Deze informatie kan rechstreeks bekeken worden via de PC Link software of via de duplicator op een USB stick worden gekopieerd. In het log bestand staat:
  - Machine informatie
  - Detail informatie van het flash device (VID/PID/SN)
  - Detail informatie van elke poort operatie
  - Resultaat van elke operatie

Event Log Report - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten
×

Burn-In Test

Met de Burn-in functie kan de duurzaamheid van USB sticks worden getest. Een USB stick wordt in meerdere cycli met data beschreven en daarna vergeleken. Het totaal aantal cicli is in te stellen van 30 minuten tot maximaal 30 dagen. Via de display is de status van de test en de eventuele gevonden fouten af te lezen.

Burn-In Test - u-reach ub930g usb sticks produceren i9 gold wisselbare poorten