SD/microSD Duplicators - Towers

SD/microSD Duplicators - Towers
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
Tower SD/micro SD copier - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator Ureach SD/micro SD tower - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator U-Reach SD duplicator - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator
SD micro SD eraser - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator
Ureach tower duplicator - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator
SD micro SD duplicator - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator

TAG HIER

SD/microSD Duplicator Tower 1-55

SD/microSD Duplicator Tower 1-55


Producten: Prijzen:
Prijs SD856T - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator SD/microSD Duplicator Tower 1-55
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone SD/micro SD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Gelijktijdig 55 SD of microSD memory cards dupliceren of wissen.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Functies voor wissen, testen en formatteren van SD/micro SD kaarten.

SD microSD tower functies - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach SD/micro SD tower duplicators zijn zeer geschikt voor snel en eenvoudig dupliceren van SD of microSD geheugenkaarten. De duplicators werken volledig zelfstandig, er is geen software of PC aansluiting nodig. De U-Reach Tower SD/micro SD duplicators zijn uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD memory cards.

Met de U-Reach 1-55 Tower SD/micro SD duplicator kunnen gelijktijdig vijfenvijftig kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. Plaats de "master" SD/micro SD kaart en de lege SD/micro SD kaarten in de slots en met één druk op de knop van het bedieningspaneel wordt de informatie van de master geheugenkaart naar de vijfenvijftig lege geheugenkaarten gekopieerd.

De U-Reach Tower SD/micro SD duplicators hebben een maximale kopieersnelheid van 33 MB/s, per poort (2 GB/min). De totale werkelijke productiecapaciteit is vooral afhankelijk van de schrijfsnelheid van de gebruikte SD/micro SD geheugenkaarten. De U-Reach SD/micro SD Tower duplicator biedt naast de normale Copy en Compare functies een aantal geavanceerde functies zoals; H3/H5/H6 kwaliteitstests, Quick/Full/DoD Erase, Speed Test en FAT16/32 Format.

De bediening van de U-Reach tower SD/micro SD duplicators is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de toetsen en het LCD display aan de voorzijde van het apparaat. De eenvoudige bediening maakt de U-Reach tower SD/micro SD duplicator geschikt voor alle gebruikers.


- Standalone SD/micro SD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.
- Geschikt voor SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC en microSDXC kaarten. - Compare functie met bit-voor-bit data vergelijking.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door Whole Media duplicatie.
- Ondersteuning voor SD en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle SD/micro SD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2.0 GB/min gelijktijdig naar alle SD/micro SD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige SD/micro SD geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/micro SD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD/micro SD memory cards getest worden.

Speed Check - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/micro SD geheugenkaarten te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - ureach sd856t grote capaciteit sd micro sd memory kaart duplicator