SD/microSD Duplicators - Towers

SD/microSD Duplicators - Towers
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
Tower SD/micro-SD copier - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren Ureach SD/micro-SD tower - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren U-Reach SD duplicator - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren
SD microSD eraser - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren
Ureach tower duplicator - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren
SD microSD duplicator - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren

TAG HIER

SD/microSD Duplicator Tower 1-23

SD/microSD Duplicator Tower 1-23


Producten: Prijzen:
Prijs SD824T - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren SD/microSD Duplicator Tower 1-23
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone SD/micro-SD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Gelijktijdig 23 SD of microSD memory cards dupliceren of wissen.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Functies voor wissen, testen en formatteren van SD/micro-SD kaarten.

SD microSD tower functies - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach SD/micro-SD tower duplicators zijn zeer geschikt voor snel en eenvoudig dupliceren van SD of microSD geheugenkaarten. De duplicators werken volledig zelfstandig, er is geen software of PC aansluiting nodig. De U-Reach Tower SD/micro-SD duplicators zijn uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD memory cards.

Met de U-Reach 1-23 Tower SD/micro-SD duplicator kunnen gelijktijdig drieëntwintig kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. Plaats de "master" SD/micro-SD kaart en de lege SD/micro-SD kaarten in de slots en met één druk op de knop van het bedieningspaneel wordt de informatie van de master geheugenkaart naar de drieëntwintig lege geheugenkaarten gekopieerd.

De U-Reach Tower SD/micro-SD duplicators hebben een maximale kopieersnelheid van 33 MB/s, per poort (2 GB/min). De totale werkelijke productiecapaciteit is vooral afhankelijk van de schrijfsnelheid van de gebruikte SD/micro-SD geheugenkaarten. De U-Reach SD/micro-SD Tower duplicator biedt naast de normale Copy en Compare functies een aantal geavanceerde functies zoals; H3/H5/H6 kwaliteitstests, Quick/Full/DoD Erase, Speed Test en FAT16/32 Format.

De bediening van de U-Reach tower SD/micro-SD duplicators is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de toetsen en het LCD display aan de voorzijde van het apparaat. De eenvoudige bediening maakt de U-Reach tower SD/micro-SD duplicator geschikt voor alle gebruikers.


- Standalone SD/micro-SD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.
- Geschikt voor SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC en microSDXC kaarten. - Compare functie met bit-voor-bit data vergelijking.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door Whole Media duplicatie.
- Ondersteuning voor SD en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro-SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle SD/micro-SD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro-SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2.0 GB/min gelijktijdig naar alle SD/micro-SD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige SD/micro-SD geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/micro-SD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD/micro-SD memory cards getest worden.

Speed Check - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/micro-SD geheugenkaarten te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - sd microsd kaarten kopieren u-reach duplicator zelf dupliceren