SD/microSD Duplicators - Towers

SD/microSD Duplicators - Towers
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
Tower SD/microSD copier - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc Ureach SD/microSD tower - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc U-Reach SD duplicator - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc
SD microSD eraser - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc
Ureach tower duplicator - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc
SD microSD duplicator - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc

TAG HIER

SD/microSD Duplicator Tower 1-15

SD/microSD Duplicator Tower 1-15


Producten: Prijzen:
Prijs SD816T - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc SD/microSD Duplicator Tower 1-15
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone SD/microSD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Gelijktijdig 15 SD of microSD memory cards dupliceren of wissen.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Functies voor wissen, testen en formatteren van SD/microSD kaarten.

SD microSD tower functies - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach SD/microSD tower duplicators zijn zeer geschikt voor snel en eenvoudig dupliceren van SD of microSD geheugenkaarten. De duplicators werken volledig zelfstandig, er is geen software of PC aansluiting nodig. De U-Reach Tower SD/microSD duplicators zijn uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD memory cards.

Met de U-Reach 1-15 Tower SD/microSD duplicator kunnen gelijktijdig vijftien kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. Plaats de "master" SD/microSD kaart en de lege SD/microSD kaarten in de slots en met één druk op de knop van het bedieningspaneel wordt de informatie van de master geheugenkaart naar de vijftien lege geheugenkaarten gekopieerd.

De U-Reach Tower SD/microSD duplicators hebben een maximale kopieersnelheid van 33 MB/s, per poort (2 GB/min). De totale werkelijke productiecapaciteit is vooral afhankelijk van de schrijfsnelheid van de gebruikte SD/microSD geheugenkaarten. De U-Reach SD/microSD Tower duplicator biedt naast de normale Copy en Compare functies een aantal geavanceerde functies zoals; H3/H5/H6 kwaliteitstests, Quick/Full/DoD Erase, Speed Test en FAT16/32 Format.

De bediening van de U-Reach tower SD/microSD duplicators is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de toetsen en het LCD display aan de voorzijde van het apparaat. De eenvoudige bediening maakt de U-Reach tower SD/microSD duplicator geschikt voor alle gebruikers.


- Standalone SD/microSD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.
- Geschikt voor SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC en microSDXC kaarten. - Compare functie met bit-voor-bit data vergelijking.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door Whole Media duplicatie.
- Ondersteuning voor SD en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/microSD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle SD/microSD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/microSD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2.0 GB/min gelijktijdig naar alle SD/microSD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige SD/microSD geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/microSD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD/microSD memory cards getest worden.

Speed Check - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/microSD geheugenkaarten te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - u-reach sd816t secure digital duplicatie toren kopieren zonder pc