SD/microSD Duplicators - i9 Gold

SD/microSD - i9 Gold
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
i9 SD Gold duplicator - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar Ureach SD micro-SD Gold - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar U-Reach i9 Gold duplicator - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
SD Gold i9 eraser - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
Ureach Gold SD duplicator - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
Intelligent 9 SD Gold - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar

TAG HIER

SD/microSD Duplicator i9 Gold 1-31

SD/microSD Duplicator i9 Gold 1-31


Producten: Prijzen:
Prijs SD932G - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar SD/micro-SD Duplicator i9 Gold 1-31
Prijs module - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar Reserve SD/micro-SD poort module
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone SD/micro-SD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Produceren van Write Protected (Read-Only) SD/micro-SD memory cards.
- PC Monitoring en Event Log Report functie voor opslaan van productie gegevens.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Compact design met wisselbare SD/micro-SD poorten en externe voeding.

i9 SD/micro-SD Gold functies - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach Intelligent 9 Gold SD/micro-SD duplicators zijn professionele kopieersystemen voor het dupliceren en wissen van SD/micro-SD geheugenkaarten. De i9 Gold SD/micro-SD duplicators zijn uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD memory cards. Met de U-Reach i9 Gold 1-31 SD/micro-SD duplicator kunnen gelijktijdig eenendertig kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. De i9 Gold SD/micro-SD duplicators werken standalone, er is geen PC of software nodig. De bediening is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de functietoetsen en het LCD display. Met de "PC Monitoring" functie kan de actuele status en het functioneren van de i9 Gold SD/micro-SD duplicator via een PC gevolgd worden.

De i9 Gold 1-31 SD/micro-SD duplicator biedt een aantal speciale functies;
"Write Protect" - Met de Write Protect functie kunnen Write Protected (read-only) SD/micro-SD memory cards worden gecreëerd. De informatie op deze Write Protected geheugenkaarten is niet meer te verwijderen. Ook zijn de SD/micro-SD memory cards niet meer door de gebruiker te formatteren.
"Double Source Check" - De Double Source Check functie gebruikt twee "master" SD/micro-SD kaarten tijdens duplicatie voor de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.
"Event Log Report" - Met de Event Log Report functie wordt uitgebreide informatie over het duplicatie proces opgeslagen. Deze informatie wordt op de U-Reach i9 Gold SD/micro-SD duplicator opgeslagen en kan worden uitgelezen met de meegeleverde PC Link software of naar een SD/micro-SD kaart worden weggeschreven.

Ook biedt de U-Reach i9 Gold 1-31 SD/micro-SD duplicator geavanceerde functies zoals "H5 Media Check", "DoD Erase", "A2 Fake Picker" en "Speed Check". De maximale kopieersnelheid van 2 GB per minuut (33 MB/s) en de snelle bit-voor-bit Compare functie garanderen een efficiënte en betrouwbare duplicatie van uw SD geheugenkaarten.

Alle U-Reach Intelligent 9 SD/micro-SD duplicators hebben een compact ergonomische design met een externe voeding. De i9 Gold SD/micro-SD duplicators zijn voorzien van wisselbare SD/micro-SD poorten voor eenvoudig onderhoud.


- Standalone SD/micro-SD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als micro-SD geheugenkaarten.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door bit-voor-bit duplicatie.
- Ondersteuning voor Sd en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
- Moeiteloos insteken en verwijderen van media door geleiderails.
- Externe stroom adapter.

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro-SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro-SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Real-time PC monitoring

Via de PC-Link functie is het mogelijk om real-time de status van een of meerdere i9 duplicators te monitoren. De benodigde software is geschikt voor Windows PC's en wordt gratis meegeleverd.

PC link - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/micro-SD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD en microSD memory cards getest worden.

Speed Check - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/micro-SD flash memory card te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Wisselbare SD/micro-SD modules

Met de speciaal ontworpen wisselbare combi SD/micro-SD poorten van de i9 serie kan een defecte poort snel en eenvoudig door de gebruiker zelf vervangen worden. In drie eenvoudige stappen kan een SD/micro-SD poort binnen een minuut worden vervangen.

Wisselbaar - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp maakt de i9 serie 50 tot 70 procent kleiner dan traditionele toren duplicators.

Compact ontwerp - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Write Protect

Het activeren van de 'Write Protect' op een SD of microSD memory card zorgt ervoor dat de inhoud van de gehele geheugenkaart niet meer gewist kan worden. Het is niet meer mogelijk om schrijf acties op de geheugenkaart uit te voeren. Bestanden kunnen dus niet meer worden aangepast of verwijderd. Het is zelfs niet meer mogelijk de SD/micro-SD memory card te formatteren.

Write Protect - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Double Source Check

De 'Double Source Check' voorkomt fouten bij het duplicatie proces. De eerste poort wordt gebruikt als master. Alle informatie wordt vanaf deze poort ingelezen. In de tweede poort wordt een een 'compare master' geplaatst. Alle informatie die tijdens het kopieer proces geschreven wordt, wordt vergeleken met deze tweede 'master'. Op deze manier zijn ongedetecteerde fouten tijdens het kopieer proces zo goed als uit te sluiten. Dit proces zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid en 100% correcte resultaten.

Double Source Check - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Event Log Report

Via de 'Event Log Report' functie is het mogelijk om gedetaileerde informatie over het productieproces te bekijken en te bewaren. Deze informatie kan rechstreeks bekeken worden via de PC Link software of via de duplicator op een memory card worden gekopieerd. In het log bestand staat:
  - Machine informatie
  - Detail informatie van het flash device (VID/PID/SN)
  - Detail informatie van elke poort operatie
  - Resultaat van elke operatie

Event Log Report - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar
×

Burn-In Test

Met de Burn-in functie kan de duurzaamheid van SD en microSD geheugenkaarten worden getest. Een geheugenkaart wordt in meerdere cycli met data beschreven en daarna vergeleken. Het totaal aantal cicli is in te stellen van 30 minuten tot maximaal 30 dagen. Via de display is de status van de test en de eventuele gevonden fouten af te lezen.

Burn-In Test - read only sd micro-sd kaarten write protected niet meer beschrijfbaar