SD/microSD Duplicators - i9 Gold

SD/microSD - i9 Gold
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
i9 SD Gold duplicator - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc Ureach SD microSD Gold - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc U-Reach i9 Gold duplicator - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
SD Gold i9 eraser - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
Ureach Gold SD duplicator - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
Intelligent 9 SD Gold - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc

TAG HIER

SD/microSD Duplicator i9 Gold 1-23

SD/microSD Duplicator i9 Gold 1-23


Producten: Prijzen:
Prijs SD924G - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc SD/microSD Duplicator i9 Gold 1-23
Prijs module - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc Reserve SD/microSD poort module
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone SD/microSD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Produceren van Write Protected (Read-Only) SD/microSD memory cards.
- PC Monitoring en Event Log Report functie voor opslaan van productie gegevens.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Compact design met wisselbare SD/microSD poorten en externe voeding.

i9 SD/microSD Gold functies - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach Intelligent 9 Gold SD/microSD duplicators zijn professionele kopieersystemen voor het dupliceren en wissen van SD/microSD geheugenkaarten. De i9 Gold SD/microSD duplicators zijn uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD memory cards. Met de U-Reach i9 Gold 1-23 SD/microSD duplicator kunnen gelijktijdig drieëntwintig kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. De i9 Gold SD/microSD duplicators werken standalone, er is geen PC of software nodig. De bediening is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de functietoetsen en het LCD display. Met de "PC Monitoring" functie kan de actuele status en het functioneren van de i9 Gold SD/microSD duplicator via een PC gevolgd worden.

De i9 Gold 1-23 SD/microSD duplicator biedt een aantal speciale functies;
"Write Protect" - Met de Write Protect functie kunnen Write Protected (read-only) SD/microSD memory cards worden gecreëerd. De informatie op deze Write Protected geheugenkaarten is niet meer te verwijderen. Ook zijn de SD/microSD memory cards niet meer door de gebruiker te formatteren.
"Double Source Check" - De Double Source Check functie gebruikt twee "master" SD/microSD kaarten tijdens duplicatie voor de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.
"Event Log Report" - Met de Event Log Report functie wordt uitgebreide informatie over het duplicatie proces opgeslagen. Deze informatie wordt op de U-Reach i9 Gold SD/microSD duplicator opgeslagen en kan worden uitgelezen met de meegeleverde PC Link software of naar een SD/microSD kaart worden weggeschreven.

Ook biedt de U-Reach i9 Gold 1-23 SD/microSD duplicator geavanceerde functies zoals "H5 Media Check", "DoD Erase", "A2 Fake Picker" en "Speed Check". De maximale kopieersnelheid van 2 GB per minuut (33 MB/s) en de snelle bit-voor-bit Compare functie garanderen een efficiënte en betrouwbare duplicatie van uw SD geheugenkaarten.

Alle U-Reach Intelligent 9 SD/microSD duplicators hebben een compact ergonomische design met een externe voeding. De i9 Gold SD/microSD duplicators zijn voorzien van wisselbare SD/microSD poorten voor eenvoudig onderhoud.


- Standalone SD/microSD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door bit-voor-bit duplicatie.
- Ondersteuning voor Sd en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
- Moeiteloos insteken en verwijderen van media door geleiderails.
- Externe stroom adapter.

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/microSD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/microSD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Real-time PC monitoring

Via de PC-Link functie is het mogelijk om real-time de status van een of meerdere i9 duplicators te monitoren. De benodigde software is geschikt voor Windows PC's en wordt gratis meegeleverd.

PC link - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/microSD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD en microSD memory cards getest worden.

Speed Check - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/microSD flash memory card te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Wisselbare SD/microSD modules

Met de speciaal ontworpen wisselbare combi SD/microSD poorten van de i9 serie kan een defecte poort snel en eenvoudig door de gebruiker zelf vervangen worden. In drie eenvoudige stappen kan een SD/microSD poort binnen een minuut worden vervangen.

Wisselbaar - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp maakt de i9 serie 50 tot 70 procent kleiner dan traditionele toren duplicators.

Compact ontwerp - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Write Protect

Het activeren van de 'Write Protect' op een SD of microSD memory card zorgt ervoor dat de inhoud van de gehele geheugenkaart niet meer gewist kan worden. Het is niet meer mogelijk om schrijf acties op de geheugenkaart uit te voeren. Bestanden kunnen dus niet meer worden aangepast of verwijderd. Het is zelfs niet meer mogelijk de SD/microSD memory card te formatteren.

Write Protect - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Double Source Check

De 'Double Source Check' voorkomt fouten bij het duplicatie proces. De eerste poort wordt gebruikt als master. Alle informatie wordt vanaf deze poort ingelezen. In de tweede poort wordt een een 'compare master' geplaatst. Alle informatie die tijdens het kopieer proces geschreven wordt, wordt vergeleken met deze tweede 'master'. Op deze manier zijn ongedetecteerde fouten tijdens het kopieer proces zo goed als uit te sluiten. Dit proces zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid en 100% correcte resultaten.

Double Source Check - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Event Log Report

Via de 'Event Log Report' functie is het mogelijk om gedetaileerde informatie over het productieproces te bekijken en te bewaren. Deze informatie kan rechstreeks bekeken worden via de PC Link software of via de duplicator op een memory card worden gekopieerd. In het log bestand staat:
  - Machine informatie
  - Detail informatie van het flash device (VID/PID/SN)
  - Detail informatie van elke poort operatie
  - Resultaat van elke operatie

Event Log Report - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc
×

Burn-In Test

Met de Burn-in functie kan de duurzaamheid van SD en microSD geheugenkaarten worden getest. Een geheugenkaart wordt in meerdere cycli met data beschreven en daarna vergeleken. Het totaal aantal cicli is in te stellen van 30 minuten tot maximaal 30 dagen. Via de display is de status van de test en de eventuele gevonden fouten af te lezen.

Burn-In Test - ureach sd924g write protected sd geheugenkaarten produceren zonder pc