SD/microSD Duplicators - Carry

SD/microSD Duplicators - Carry
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
Draagbare SD/micro SD duplicator - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren Ureach SD/micro SD Carry - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren U-Reach SD portable duplicator - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren
SD microSD draagbare eraser - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren
Ureach portable duplicator - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren
SD microSD draagbare duplicator - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren

U-Reach carry Serie

SD/microSD Carry Duplicator 1-2

SD/microSD Carry Duplicator 1-2


Producten: Prijzen:
Prijs SD312N - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren SD/microSD Carry Duplicator 1-2
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Draagbare SD/micro SD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Gelijktijdig 2 SD of microSD memory cards dupliceren of wissen.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Externe voeding en USB Power bank kabel.
- Functies voor wissen, testen en formatteren van SD/micro SD kaarten.

SD microSD portable functies - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach SD312N is een kleine draagbare 1-2 SD/microSD duplicator uit de "Carry" serie. Deze lichtgewicht duplicator is ideaal voor snel en eenvoudig dupliceren van SD of microSD geheugenkaarten op elke gewenste locatie. De SD312N duplicator werkt volledig zelfstandig, er is geen software of PC aansluiting nodig. De U-Reach portable SD312N SD/microSD duplicator is uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD memory cards.

Met de U-Reach 1-2 SD312N SD/microSD duplicator kunnen gelijktijdig twee kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. Plaats de "master" SD/microSD kaart en de lege SD/microSD kaarten in de slots en met één druk op de knop van het bedieningspaneel wordt de informatie van de master geheugenkaart naar de twee lege geheugenkaarten gekopieerd.

De U-Reach SD312N SD/microSD duplicator heeft een maximale kopieersnelheid van 33 MB/s, per poort (2 GB/min). De totale werkelijke productiecapaciteit is vooral afhankelijk van de schrijfsnelheid van de gebruikte SD/microSD geheugenkaarten. De draagbare U-Reach SD312N duplicator biedt naast de reguliere Copy en Compare functies een aantal geavanceerde functies zoals; H3/H5/H6 kwaliteitstests, Quick/Full/DoD Erase, Speed Test en FAT16/32 Format.

De U-Reach SD312N beschikt over een externe 5V stroomadapter en wordt tevens geleverd met een USB stroomkabel. Hiermee kan de SD312N duplicator op locatie gevoed worden door bijvoorbeeld een powerbank of een laptop. De bediening van de U-Reach SD312N portable SD/microSD duplicator is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de toetsen en het LCD display aan de bovenzijde. De eenvoudige bediening maakt de portable U-Reach SD312N SD/microSD duplicator geschikt voor alle gebruikers.


- Standalone portable SD/micro SD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.
- Geschikt voor SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC en microSDXC kaarten. - Compare functie met bit-voor-bit data vergelijking.
- DoD Erase functie voldoet aan de US Department of Defense standaard.
- Ondersteuning voor alle data formaten door Whole Media duplicatie.
- Externe voeding en USB voedingskabel voor gebruik op elke locatie.
- Ondersteuning voor SD en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle SD/micro SD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren


Copyright ©2001-2022 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/micro SD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2.0 GB/min gelijktijdig naar alle SD/micro SD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige SD/micro SD geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/micro SD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD/micro SD memory cards getest worden.

Speed Check - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/micro SD geheugenkaarten te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - sd312n compacte draagbare sd microsd duplicator geheugenkaart kopieren