Harddisk/SSD Duplicators - SATA - MT-C serie

Harddisk/SSD Duplicators - SATA - MT-C serie
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
MT-C Daisy-Chain duplicator - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator Ureach MT-C HDD - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator U-Reach MT-C SSD - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
HDD MT-C eraser - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
Ureach MT-C duplicator - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
MT-C SSD duplicator - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

TAG HIER

HDD/SSD Duplicator MT-C Daisy-Chain 1-15

HDD/SSD Duplicator MT-C Daisy-Chain 1-15


Producten: Prijzen:
Prijs MTC1600H - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator HDD/SSD Duplicator MT-C Daisy-Chain 1-15

Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone HDD/SSD duplicator en eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Daisy-Chain aansluiting voor koppelen van meerdere duplicators.
- Hoge kopieersnelheid van 15 GB/min (250 MB/s), per poort.
- Open platform ontwerp met Multi-Interface aansluitingen.
- Verschillende wis functies; Quick, Full, Secure en DoD Erase.
- Real-time status volgen met PC Monitoring functie.
- iSecuLog Log Report voor opslaan en terugkijken van productie gegevens.

MT-C Daisy Chain functies - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach MT-C Daisy-Chain 1-15 duplicator is een professioneel kopieersysteem voor het dupliceren en wissen van SATA harddisks en SSD's. De MT-C harddisk duplicator biedt een speciale "Daisy-Chain" functie; meerdere MT-C duplicators kunnen met een Mini-SAS kabel aan elkaar worden verbonden om zo een grote duplicator te vormen. Tot maximaal 4 MT-C duplicators kunnen aan elkaar gekoppeld worden. De MT-C duplicators bieden een hoge kopieersnelheid van 15 GB per minuut (250 MB/s) op alle kanalen. De snelheid neemt niet af wanneer er meerdere harddisks verbonden zijn. Dit maakt de U-Reach MT-C Daisy-Chain duplicators zeer geschikt voor het dupliceren of wissen van SSD's en snelle harde schijven.

Door het "Open Platform" ontwerp van de MT-C duplicator met externe bekabeling kan er snel en eenvoudig van interface gewisseld worden. Door deze "multi-interface" ondersteuning met verschillende optionele adapters is het dupliceren van een grote verscheidenheid aan SSD's, harddisks en andere data formaten eenvoudig en efficiënt. Er zijn adapters beschikbaar voor IDE, eSATA, mSATA, microSATA, M.2 (NGFF) en CFast.

De MT-C Daisy-Chain HDD duplicator werkt standalone, er is geen PC of software nodig. De bediening is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de functietoetsen en het LCD display. Met de "PC Monitoring" functie kan de actuele status en het functioneren van de MT-C harddisk duplicator via een PC gevolgd worden. Uitgebreide productie informatie kan worden opgeslagen en geraadpleegd met de iSecuLog Log Report Management functie. De MT-C HDD duplicator biedt vier verschillende kopieerfuncties; "Quick Smart Copy", "All Partitions Copy", "Percentage Copy" en "Whole HDD Copy". De Quick Copy functie ondersteunt de volgende formatteringen; FAT16/32, exFAT, NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) en Mac (HFS, HFS+, HFSX).

Naast dupliceren kan de MT-C duplicator ook gebruikt worden voor het wissen van SSD's en harde schijven. Hiervoor zijn vier Erase functies beschikbaar; "Quick Erase", "Full Erase", "Secure Erase" en "DoD Erase". De DoD Erase functie voldoet aan de 5220.22-M US Department of Defence standaard.


- Standalone SATA HDD/SSD duplicator, geen PC of software nodig.
- Gelijktijdig meerdere SATA harddisks/SSD's dupliceren of wissen.
- Ondersteuning van Advanced Format HDD en GPT, MBR table format.
- Whole HDD Copy ondersteunt alle formaten door bit-voor-bit duplicatie.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
- Open Platform ontwerp voor eenvoudig wisselen van media.
- Wisselbare HDD poort modules voor eenvoudig onderhoud.


Maximale kopieersnelheid

U-Reach MT-C serie harddisk duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 15 GB/min gelijktijdig naar alle SATA poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - u-reach mt1600c hoge snelheid sata harde schijf ssd dupliceren wissen


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Daisy Chain

De MT-C Daisy Chain SATA harddisk duplicators kunnen met een Mini-SAS data kabel aan elkaar gekoppeld worden om zo één systeem te vormen. De totale productiecapaciteit kan eenvoudig worden uitgebreid door meerdere duplicators aan elkaar te koppelen.

Daisy Chain - u-reach le600 portable daisy chain sata harddisk duplicator eraser
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach MT-C serie harddisk duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 15 GB/min gelijktijdig naar alle SATA poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - u-reach mt1600c hoge snelheid sata harde schijf ssd dupliceren wissen
×

PC Monitoring

De PC-Monitoring functie maakt het mogelijk om real-time de status en voortgang van het lopende proces te monitoren. De informatie van elke SATA poort wordt getoond op het PC scherm. Hiermee is het eenvoudig om slecht presterende harde schijven te detecteren. De benodigde software is geschikt voor Windows PC's en wordt gratis meegeleverd. PC-Monitoring - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

1. Monitoren van de HDD duplicator status vanaf PC. Monitoren - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

2. Toont het harddisk merk, model, Serienummer, duplicatie tijd en resultaat van elke poort. Deze informatie, van zowel de "source" als "targets" harde schijven wordt opgeslagen. Resultaat - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

3. Langzame Lees/Schrijf snelheid detectie: slecht presterende harde schijven kunnen eenvoudig worden gedetecteerd aangezien de lees-en schijfsnelheid van elke schijf in het log bestand wordt bewaard. Log bestand - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

4. Om een log report te exporteren kan een tijdsperiode worden geselecteerd. De informatie zal als als tekst (.txt) bestand worden worden geëxporteerd en bewaard op PC. De bestandsnaam is de export datum. (bijvoorbeeld: 20171117.txt) Log export - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator

×

Log Report

Via de "iSecuLog" Log Report Management functie is het mogelijk om gedetaileerde informatie over het productieproces te bekijken en te bewaren. Deze informatie kan rechstreeks bekeken worden via de PC Link software of via de duplicator op een USB stick worden gekopieerd.

Event Log Report - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. De ondersteunde formaten zijn; FAT16/32, exFAT, NTFS, Linux (Ext2/Ext3/Ext4), MAC (HFS, HFSX, HFS+). Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige harddisk bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
×

Sanitation

De U-Reach MT-H duplicators ondersteunen verschillende methoden om harde schijven en SSD's te wissen:

Quick Erase: Alleen de FAT wordt overschreven.
Full Erase: Een harddisk wordt volledig overschreven.
DoD Erase: Meerdere cycli, voldoet aan de US Department of Defence 5220.22-M standaard.
Secure Erase: Een NIST 800-88 ondersteunde techniek om moderne harde schijven veilig te wissen.

Erase HDD - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
×

Optionele Adapters

Sommige U-Reach SATA harddisk duplicators ondersteunen het gebruik van optionele adapters voor het aansluiten van andere schijf formaten. Hierdoor is het mogelijk gebruik te maken van een aantal extra interface aansluitingen. Adapters zijn beschikbaar voor:

  - IDE
  - eSATA, mSATA en Micro SATA
  - M.2 (NGFF)
  - CFast Card

Optionele Adapters - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator
×

Open platform Multi Interface

Door het "Open Platform" ontwerp met externe bekabeling kan er snel en eenvoudig van interface gewisseld worden. Door deze "multi-interface" ondersteuning is het dupliceren van een grote verscheidenheid aan harddisk, SSD's en andere data formaten eenvoudig en efficiënt.

Multi Interface - u-reach mtc600h daisy chain koppelbare sata harddisk ssd duplicator