Harddisk/SSD Duplicators - SATA - MT-U serie

Harddisk/SSD Duplicators - SATA - MT-U serie
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
MT-U Harddisk duplicator - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u Ureach MT-U HDD - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u U-Reach MT SSD - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
HDD MT eraser - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
Ureach MT-U duplicator - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
MT-U SSD duplicator - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

TAG HIER

HDD/SSD Duplicator MT-U Ultra-Speed 1-15

HDD/SSD Duplicator MT-U Ultra-Speed 1-15


Producten: Prijzen:
Prijs MT1600U - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u HDD/SSD Duplicator MT-U Ultra-Speed 1-15

Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Standalone HDD/SSD duplicator en eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Hoge kopieersnelheid van 30 GB/min (500 MB/s), per poort.
- Open platform ontwerp met Multi-Interface aansluitingen.
- Verschillende wis functies; Quick, Full, Secure en DoD Erase.
- Real-time status volgen met PC Monitoring functie.
- iSecuLog Log Report voor opslaan en terugkijken van productie gegevens.

MT-U HDD duplicator functies - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach MT-U serie duplicators zijn professionele kopieersystemen voor het dupliceren en wissen van SATA SSD's en harddisks. De MT-U duplicators bieden een hoge kopieersnelheid van 30 GB per minuut (500 MB/s) op alle kanalen. De snelheid neemt niet af wanneer er meerdere harddisks verbonden zijn. Dit maakt de U-Reach MT-U Ultra-Speed duplicators zeer geschikt voor het dupliceren of wissen van SSD's en snelle harde schijven. Met de U-Reach MT-U 1-15 harddisk duplicator kunnen gelijktijdig vijftien kopieën van een SATA SSD of harde schijf gemaakt worden.

Door het "Open Platform" ontwerp van de MT-U duplicator serie met externe bekabeling kan er snel en eenvoudig van interface gewisseld worden. Door deze "multi-interface" ondersteuning met verschillende optionele adapters is het dupliceren van een grote verscheidenheid aan SSD's, harddisks en andere data formaten eenvoudig en efficiënt. Er zijn adapters beschikbaar voor IDE, eSATA, mSATA, microSATA, M.2 (NGFF) en CFast.

De MT-U HDD duplicators werken standalone, er is geen PC of software nodig. De bediening is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de functietoetsen en het LCD display. Met de "PC Monitoring" functie kan de actuele status en het functioneren van de MT-U harddisk duplicator via een PC gevolgd worden. Uitgebreide productie informatie kan worden opgeslagen en geraadpleegd met de iSecuLog Log Report Management functie. De MT-U HDD duplicator biedt vier verschillende kopieerfuncties; "Quick Smart Copy", "All Partitions Copy", "Percentage Copy" en "Whole HDD Copy". De Quick Copy functie ondersteunt de volgende formatteringen; FAT16/32, exFAT, NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) en Mac (HFS, HFS+, HFSX).

Naast dupliceren kan de MT-U duplicator ook gebruikt worden voor het wissen van SSD's en harde schijven. Hiervoor zijn vier Erase functies beschikbaar; "Quick Erase", "Full Erase", "Secure Erase" en "DoD Erase". De DoD Erase functie voldoet aan de 5220.22-M US Department of Defence standaard.


- Standalone SATA HDD/SSD duplicator, geen PC of software nodig.
- Gelijktijdig meerdere SATA harddisks/SSD's dupliceren of wissen.
- Ondersteuning van Advanced Format HDD en GPT, MBR table format.
- Whole HDD Copy ondersteunt alle formaten door bit-voor-bit duplicatie.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
- Open Platform ontwerp voor eenvoudig wisselen van media.
- Wisselbare HDD poort modules voor eenvoudig onderhoud.


Maximale kopieersnelheid

U-Reach MT-U serie harddisk duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 30 GB/min gelijktijdig naar alle SATA poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u


Copyright ©2001-2023 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach MT-U serie harddisk duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 30 GB/min gelijktijdig naar alle SATA poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
×

PC Monitoring

De PC-Monitoring functie maakt het mogelijk om real-time de status en voortgang van het lopende proces te monitoren. De informatie van elke SATA poort wordt getoond op het PC scherm. Hiermee is het eenvoudig om slecht presterende harde schijven te detecteren. De benodigde software is geschikt voor Windows PC's en wordt gratis meegeleverd. PC-Monitoring - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

1. Monitoren van de HDD duplicator status vanaf PC. Monitoren - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

2. Toont het harddisk merk, model, Serienummer, duplicatie tijd en resultaat van elke poort. Deze informatie, van zowel de "source" als "targets" harde schijven wordt opgeslagen. Resultaat - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

3. Langzame Lees/Schrijf snelheid detectie: slecht presterende harde schijven kunnen eenvoudig worden gedetecteerd aangezien de lees-en schijfsnelheid van elke schijf in het log bestand wordt bewaard. Log bestand - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

4. Om een log report te exporteren kan een tijdsperiode worden geselecteerd. De informatie zal als als tekst (.txt) bestand worden worden geëxporteerd en bewaard op PC. De bestandsnaam is de export datum. (bijvoorbeeld: 20171117.txt) Log export - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u

×

Log Report

Via de "iSecuLog" Log Report Management functie is het mogelijk om gedetaileerde informatie over het productieproces te bekijken en te bewaren. Deze informatie kan rechstreeks bekeken worden via de PC Link software of via de duplicator op een USB stick worden gekopieerd.

Event Log Report - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. De ondersteunde formaten zijn; FAT16/32, exFAT, NTFS, Linux (Ext2/Ext3/Ext4), MAC (HFS, HFSX, HFS+). Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige harddisk bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
×

Sanitation

De U-Reach MT-U duplicators ondersteunen verschillende methoden om harde schijven en SSD's te wissen:

Quick Erase: Alleen de FAT wordt overschreven.
Full Erase: Een harddisk wordt volledig overschreven.
DoD Erase: Meerdere cycli, voldoet aan de US Department of Defence 5220.22-M standaard.
Secure Erase: Een NIST 800-88 ondersteunde techniek om moderne harde schijven veilig te wissen.

Erase HDD - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
×

Optionele Adapters

Sommige U-Reach SATA harddisk duplicators ondersteunen het gebruik van optionele adapters voor het aansluiten van andere schijf formaten. Hierdoor is het mogelijk gebruik te maken van een aantal extra interface aansluitingen. Adapters zijn beschikbaar voor:

  - IDE
  - eSATA, mSATA en Micro SATA
  - M.2 (NGFF)
  - CFast Card

Optionele Adapters - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u
×

Open platform Multi Interface

Door het "Open Platform" ontwerp met externe bekabeling kan er snel en eenvoudig van interface gewisseld worden. Door deze "multi-interface" ondersteuning is het dupliceren van een grote verscheidenheid aan harddisk, SSD's en andere data formaten eenvoudig en efficiënt.

Multi Interface - hoge snelheid harddisk ssd klonen wissen u-reach mt1600u