Informatie - Technologie

Informatie - Technologie
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

Informatie - Technologie - Write protected flash media

Write Protected Flash Media

Write Protected Flash Media

Write protect - write protect flash media read-only cd-rom partitie usb sdWrite Protect
Het activeren van de 'Write Protect' op een flash device zorgt ervoor dat de inhoud van de gehele stick of kaart niet meer gewist kan worden. Het is niet meer mogelijk om schrijf acties op de media uit te voeren. Bestanden kunnen dus niet meer worden aangepast of verwijderd. Het is zelfs niet meer mogelijk de kaart/stick te formatteren. De Write Protect functie voor USB sticks wordt ondersteund door de Intelligent 9 USB Gold serie en de Intelligent 9 USB Write Protect serie. Het produceren van Write Protected SD geheugenkaarten is mogelijk met de Intelligent 9 SD/microSD Gold serie. Om de Write Protect functie te kunnen gebruiken zijn speciale U-Reach USB sticks nodig. Deze media kunnen in diverse modellen en formaten besteld worden.

Read Only - write protect flash media read-only cd-rom partitie usb sd

CD-ROM - write protect flash media read-only cd-rom partitie usb sdCD-Rom Partitie
Met de CD-Rom functie is het mogelijk om een read-only CD-Rom partitie op een USB flash device te plaatsen. Dit gedeelte van USB flash drive is niet meer te wissen en zal door een computer worden herkend als een CD-Rom met Auto-Run en Auto-Play functies. Het is mogelijk de gehele of een gedeelte van de USB flash drive te voorzien van een CD-Rom partitie. De CD-Rom Partitie functie voor USB sticks wordt alleen ondersteund door de Intelligent 9 USB Write Protect serie. Om de CD-Rom functie te kunnen gebruiken zijn U-Reach USB sticks en de WP220 "USB Source Creator" nodig. U-Reach USB sticks kunnen in diverse modellen en formaten besteld worden.

CD partitie - write protect flash media read-only cd-rom partitie usb sd

WP220 - write protect flash media read-only cd-rom partitie usb sdWP220 'USB Source Creator'
Voor het creëren van een CD-Rom master USB stick is de U-Reach WP220 'USB Source Creator' nodig. U plaatst een reguliere stick in het bron slot. Vervolgens maakt de WP220 hier een "master" stick van door een kopie te maken naar een speciale U-Reach USB stick. Deze kan gebruikt worden voor replicatie in de Intelligent 9 USB Write Protect serie. Meer informatie over de WP220 vindt u terug in de handleiding.


Source creator - write protect flash media read-only cd-rom partitie usb sd


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.