Informatie - Technologie

Informatie - Technologie
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

Informatie - Technologie - iSecuLog log report

iSecuLog Log rapport

iSecuLog Log rapport

Event Log - iseculog log report productie registratie auditing rapportageVoordelen van de Event Log Rapport functie
Het Event Log Rapport is een belangrijke tool voor beheer om gebruikers te helpen bij het bewaken (en vastleggen) van het volledige duplicatieproces. Wij kunnen onze geavanceerde Event Log functie in alle U-Reach HDD/SSD Duplicators, USB duplicators en SD/CF-duplicators aanbieden. Op deze wijze geven wij onze gebruikers het gereedschap om hun duplicatietaken efficiënt te beheren. In het Event Log rapport worden alle details van elke duplicatietaak vastgelegd. Bijvoorbeeld werktijd, run-functie, modelnummer, serienummer van media en resultaten. De log gegevens worden intern op de duplicator opgeslagen en kunnen geexporteerd worden via USB stick of uitgelezen worden via de meegeleverde PC Link software. De Log functie biedt de volgende voordelen;

Log export - iseculog log report productie registratie auditing rapportageDirecte export van het log rapport via de USB poort.
De U-Reach duplicators zijn in staat om 300.000 bewerkingen op te nemen zonder een pc aan te sluiten. Dit spaart tijd en voorkomt de noodzaak om handmatig een logboek bij te houden.

Log report - iseculog log report productie registratie auditing rapportage

Source - iseculog log report productie registratie auditing rapportageSource Protection beheer
Geeft een gedetailleerd overzicht van hoe vaak de bron werd gekopieerd (om ongeautoriseerde kopieën te voorkomen).

Export naar USB - iseculog log report productie registratie auditing rapportage

Serienummers - iseculog log report productie registratie auditing rapportageGeen handgeschreven Flash serienummers
Handmatig schrijven verspilt tijd en er ontstaan gemakkelijk fouten. Ook het typen op een pc heeft een grote kans op fouten. Het U-Reach iSecuLog logboek verwerkt alle informatie samen in één keer.

Verantwoordelijkheid - iseculog log report productie registratie auditing rapportageVerantwoordelijkheids verduidelijking
Productielijn of Quatity Control kunnen informatie uit het lograpport opzoeken wanneer er een RMA wordt aangevraagd.

Typefouten - iseculog log report productie registratie auditing rapportage

Sn check - iseculog log report productie registratie auditing rapportageOntdek snel Flash met dezelfde serienummers.
Bekijk het log rapport met Microsoft Excel. Gelijke serienummers zijn direct zichtbaar te maken en u hoeft niet één voor één de nummers te bekijken.

Report - iseculog log report productie registratie auditing rapportage

Database - iseculog log report productie registratie auditing rapportageDatabase beheer
Er kan geen verwarring worden veroorzaakt wanneer meerdere duplicators worden aangesloten.

Zelfde nummers - iseculog log report productie registratie auditing rapportage

Compleet report - iseculog log report productie registratie auditing rapportageCompleet USB drive/geheugen kaart duplicatie log rapport.
Zowel bij HDD duplicators als bij Flash duplicators kan via de Log Report software duidelijke rapporten gemaakt worden met gedetailleerde informatie over gebruik, functie, serienummers, modellen, etc.

Doorlussen - iseculog log report productie registratie auditing rapportage Duplicatie log - iseculog log report productie registratie auditing rapportage


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.