Informatie - Technologie

Informatie - Technologie
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

Informatie - Technologie - Flash media massa duplicatie

Flash Media Massa Duplicatie

Flash Media Massa Duplicatie

Hoge snelheid - flash geheugen media massa duplicatie u-reach data duplicatorsHoge snelheid duplicatie van flash media
U-Reach-duplicators zijn de enige op de markt die in één keer naar meer dan honderd doel media kunnen dupliceren. De snelheid neemt niet af bij het dupliceren van grotere hoeveelheden omdat U-Reach unieke multi-core duplicatietechnologie heeft met een onafhankelijk gegevensoverdrachtskanaal. Of u nu naar honderden of naar één doel kopieert, de duplicatiesnelheid is exact hetzelfde. Onze duplicators verhogen uw productiesnelheid door efficiëntie, nauwkeurig bit voor bit duplicatie en hoge media compatibiliteit.

Multi copy - flash geheugen media massa duplicatie u-reach data duplicators

Professioneel gebruik - flash geheugen media massa duplicatie u-reach data duplicatorsProfessioneel gebruik
De meeste bekende fabrikanten van over de hele wereld gebruiken U-Reach als de leverancier van duplicatie oplossingen. U-Reach heeft al meer dan een decennium duplicatie-oplossingen voor producenten. U-Reach levert gekwalificeerde productieapparatuur aan wereldwijd bekende bedrijven. Wij hebben verschillende soorten apparatuur ontwikkeld om echt aan de behoeften van onze klanten te voldoen door nauw met hen samen te werken. In vergelijking met andere leveranciers van duplicators biedt U-Reach geavanceerde duplicatieoplossingen die de grootste capaciteit en doel hoeveelheid ondersteunen.

Wij hebben een aantal standaarden ontwikkeld die de productie-efficiëntie verbeteren, zoals bijvoorbeeld "Quality Examination" van USB drives, "Speed and Capacity Quick Filtration Check" en het "Production Management & Yield Analysis" rapport. Wij hebben verschillende toepassingsomgevingen bestudeerd en modellen ontwikkeld die tegemoetkomen aan de verschillende behoeften van onze klanten.


Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.