SD/microSD Duplicators - Carry

SD/microSD Duplicators - Carry
U-Reach Nederland U-Reach Nederland
Draagbare SD/microSD duplicator - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten Ureach SD/microSD Carry - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten U-Reach SD portable 1-7 duplicator - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten
SD microSD draagbare 1-7 eraser - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten
Ureach portable 1-7 duplicator - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten
SD microSD draagbare 1-7 duplicator - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten

U-Reach carry Serie

SD/microSD Carry Duplicator 1-7

SD/microSD Carry Duplicator 1-7


Producten: Prijzen:
Prijs SD800 - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten SD/microSD Carry Duplicator 1-7
Verwachte levertijd:   
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.


Belangrijkste eigenschappen:

- Draagbare SD/microSD duplicator/eraser, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als MicroSD geheugenkaarten.
- Gelijktijdig 7 SD of microSD memory cards dupliceren of wissen.
- Hoge kopieersnelheid van 2 GB/min (33 MB/s), per poort.
- Externe 12V voeding.
- Functies voor wissen, testen en formatteren van SD/microSD kaarten.

SD microSD portable functies - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten

Beschikbare modellen:     
 

De U-Reach SD800 is een draagbare 1-7 SD/microSD duplicator uit de "Carry" serie. Deze portable duplicator is ideaal voor snel en eenvoudig dupliceren van SD of microSD geheugenkaarten op elke gewenste locatie. De SD800 duplicator werkt zelfstandig, er is geen software of PC aansluiting nodig. De U-Reach portable SD800 SD/microSD duplicator is uitgerust met dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.

Met de U-Reach 1-7 SD800 SD/microSD duplicator kunnen gelijktijdig zeven kopieën van een SD of microSD kaart (SD, SDHC, SDHX) gemaakt worden. Plaats de "master" SD/microSD kaart en de lege SD/microSD kaarten in de slots en met één druk op de knop van het bedieningspaneel wordt de informatie van de master geheugenkaart naar de zeven lege memorycards gekopieerd.

De U-Reach SD800 SD/microSD duplicator heeft een maximale kopieersnelheid van 33 MB/s, per poort (2 GB/min). De totale werkelijke productiecapaciteit is mede afhankelijk van de schrijfsnelheid van de gebruikte SD/microSD geheugenkaarten. De draagbare U-Reach SD800 duplicator biedt naast de standaard Copy en Compare functies een aantal geavanceerde functies zoals; H3/H5/H6 kwaliteitstests, Quick/Full Erase, Speed Test en FAT16/32 Format.

De U-Reach SD800 beschikt over een externe 12V stroomadapter. De bediening van de U-Reach SD800 portable SD/microSD duplicator is zeer eenvoudig; alle functies worden bediend via de toetsen en het LCD display aan de bovenzijde. De eenvoudige bediening maakt de portable U-Reach SD800 SD/microSD duplicator geschikt voor alle gebruikers.


- Standalone portable SD/microSD duplicator, geen PC aansluiting of software nodig.
- Dubbele poorten voor zowel SD als microSD geheugenkaarten.
- Geschikt voor SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC en microSDXC kaarten. - Compare functie met bit-voor-bit data vergelijking.
- Ondersteuning voor alle data formaten door Whole Media duplicatie.
- Externe 12V voeding voor gebruik op elke locatie.
- Ondersteuning voor SD en microSD geheugenkaarten tot 2 TB.
- Eenvoudige bediening via toetsen en LCD display.
Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/microSD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2 GB/min gelijktijdig naar alle SD/microSD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Kopieersnelheid - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten


Copyright ©2001-2022 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.


 
×

Maximale kopieersnelheid

U-Reach SD/microSD memory card duplicators zijn in staat om met een maximale snelheid van 2.0 GB/min gelijktijdig naar alle SD/microSD poorten te dupliceren. De snelheid blijft altijd constant, ook als het aantal te dupliceren media toeneemt.

Snelheid - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten
×

Quick Copy

De "Quick Copy" functie dupliceert alleen de aanwezige data op een NTFS, Linux (ext2/ext3/ext4) FAT16/32 of exFAT partitie. Hiermee kan het dupliceer proces in de meeste gevallen aanzienlijk versneld worden. Ook niet standaard ondersteunde data formaten kunnen worden gedupliceerd met de "Whole Media" kopieer functie. Hierbij wordt de volledige SD/microSD geheugenkaart bit-voor-bit gedupliceerd.

Quick Copy - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten
×

Capacity Check

Met de "Capacity Check" en "A2 Fake Picker" functies kan worden getest of de werkelijke capaciteit van een SD/microSD geheugenkaart overeenkomt met de aangegeven capaciteit.

×

Speed Check

Met de "Speed Check" functie kan zowel de leessnelheid als de schrijfsnelheid van SD/microSD memory cards getest worden.

Speed Check - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten
×

H3/H5/H6 Media Check

De H3/H5/H6 "Media Check" functies zijn een krachtig stuk gereedschap om de kwaliteit van uw SD/microSD geheugenkaarten te controleren. Er kan per poort worden gecontroleerd op snelheid en bad sectors.

Media Check - kleine portable duplicator kopieren sd microsd kaarten