Informatie - Over U-Reach

Informatie - Over U-Reach
U-Reach Nederland U-Reach Nederland

Informatie - Over U-Reach

TAG HIER

Over U-Reach

U-Reach is een fabrikant van duplicatie systemen voor data dragers zoals optical disc, USB stick, CF/CFast, SD/microSD, PCIe en harddisk. U-Reach is in 2002 opgericht in Taiwan met het doel om snelle en betrouwbare data duplicatie apparatuur te ontwerpen en te ontwikkelen. In 2008 heeft U-Reach haar eigen merknaam gelanceerd. Vanaf 2012 worden U-Reach data duplicators geprezen en gebruikt door electronica fabrikanten, overheidsinstellingen, harddisk fabrikanten en IT bedrijven. U-Reach heeft een Research en Development team met meer dan 30 jaar ervaring en grote kennis van data duplicatie technologie. Hierdoor heeft U-Reach wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd met HDD, Flash en Optical duplicators.

Het U-Reach hoofdkantoor is gevestigd in Taipei, Taiwan. U-Reach heeft internationale vestigingen in onder meer China, USA, Duitsland en Japan. U-Reach wordt in Nederland vertegenwoordigd door Virtual Vision.

Virtual Vision is opgericht in 1995. Vanaf 2001 heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd op het gebied van duplicatie systemen voor de Nederlandse en Belgische markt. Voor elke behoefte op het gebied van USB, CompactFlash, Secure Digital en harddisk duplicatie kunnen wij samen met onze partner U-Reach een passende oplossing bieden. Wij voorzien u graag persoonlijk van advies wanneer u op zoek bent naar een duplicatie oplossing. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u duidelijke en overzichtelijke informatie bieden over de verschillende producten en hun mogelijkheden. Alle beschikbare productinformatie kunt u vinden op onze productpagina's. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bereiken per telefoon of e-mail.

Copyright ©2001-2024 U-Reach Nederland, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.